Affärsidé 

Genom blommor tar vi ansvar för anställda, hantverket och samhället

Vår Historia:

Sedan vi grundades i februari 2016 har vi haft förmånen att förse Piteå med vackra blommor och grönska. Vår resa började med en enkel tanke: att fokusera på snittblommor och krukväxter och allt som har att göra med blomsterarrangemang och utsmyckning. Denna filosofi är en del av vårt DNA och kommer att förbli så.

Vårt Åtagande:

Vi är stolta över att vara en del av Piteås gemenskap. Vi strävar efter att inte bara erbjuda fantastiska blommor utan också att vara ett ansvarsfullt företag. Det innebär att vi prioriterar:

  • Våra anställda: Vi värdesätter våra medarbetares välbefinnande och utveckling och strävar efter en inkluderande arbetsmiljö.

  • Hantverket: Vi är hängivna att leverera högkvalitativa blomsterarrangemang och skapa unika konstverk med varje bukett.

  • Samhället: Vi engagerar oss i vårt samhälle genom att stödja lokala initiativ och hållbarhet.

Vårt Löfte:

Genom vårt arbete med blommor vill vi skapa minnesvärda ögonblick, sprida glädje och skapa skönhet i vardagen för våra kunder. Vårt löfte är att fortsätta göra det med hängivenhet och passion.

 

Våra Tjänster

  • Specialanpassade blomsterarrangemang: Vi skapar unika blommor för begravningar, bröllop och evenemang.

  • Professionell växtsvård: Vi ser till att era kontorsväxter trivs och blomstrar.

  • Förmedla blommogram: Skicka kärlek med blommogram både inom och utom Sverige.

  • Lokal leverans med hjälp av PiteåTaxi: Vi levererar blommogram inom Piteå med hjälp av PiteåTaxi.

VI SOM JOBBAR HÄR

Kristof, VD

Hjärtat och hjärnan bakom företaget. Med över 15 år i branschen och en passion för blommor är han inte bara vår VD utan också en erfaren floristmästare med förkärlek till skog och natur. Med Kristof vid rodret är vi redo att skapa blomsterglädje som berör och inspirerar.

Eva

Erfaren floristmästare med imponerande 35 år i branschen. Hennes lugna och stillsamma natur bidrar till en harmonisk atmosfär både i och utanför butiken. Med en ödmjukhet och expertis som präglar hennes arbete strävar Eva alltid efter att skapa blomsterarrangemang som sprider glädje och ro till våra kunder.

Johan

Med sin passion för blommor och en mångårig erfarenhet i branschen är han en pålitlig och engagerad medlem av vårt team. Hans lugna och professionella inställning bidrar till en trivsam arbetsmiljö och tillfredsställda kunder. Med ett gediget kunnande inom konst och hantverk.

Wilma

Med en gedigen handelsutbildning och ett starkt intresse för växter. Med sin nytänkande inställning och kreativa ådra bidrar hon till att skapa innovativa lösningar och inspirerande miljöer.